Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Képváltozatok

Kedves leendő Vásárlónk!

A könnyebb átláthatóság kedvéért összefoglaltuk, hogy pontosan milyen képek közül válogathatsz a webáruházunkban. A kombinációk száma szinte végtelen, hiszen, ha a lenti összegzést nézzük, akkor jelenleg több, mint 300 változatból választhatod ki az „igazit”.

 1. Típus: webáruházunkból jelenleg hanghullámos, térképes, csillagtérképes, vonalrajzos, tipografikus és fényképes grafikákat, valamint ezek egyedi variációit van lehetőséged megrendelni.

 2. Stílus: a stílusok tekintetében típustól függően választhatod a Classic-ot (körös), a Framed-et (keretes), a Minimal-t (határtalan), a Heart (szív), valamint a Nordic (skandináv) stílust is.


   
 3. Színváltozat: típustól függően fekete alapon fehér, fehér alapon fehér, fehér alapon fekete, valamint fekete alapon fekete színváltozatok közül tudsz választani. Csillagtérkép esetén a csillagokra és a csillagképekre értjük a színt, tehát például, ha valaki fehér alapon fehér színváltozattal szeretné (alul balról a második ikon), akkor a kép alapszíne fehér lesz, a szöveges részek feketék, a csillagtérkép körül fekete lesz a háttér, és maguk a csillagok és a csillagképek pedig fehérek lesznek. 


   
 4. Tájolás: ami a tájolást illeti; álló, négyzetes, fekvő, valamint panoráma verziót tudunk készíteni.
   
 5. Formátum: a megálmodott grafikát lehetőséged van nyomtatott és keretezett; nyomtatott (poszter) vagy digitális (általad nyomtatható és keretezhető) formátumban is megrendelni. A nyomtatott és keretezett képeknél mérettől függően fekete, fehér, barna és natúr színű fakeretek közül tudsz választani. A kisebb méretű képkeretek (13x18, 21x30 és 23x23 cm) kitámasztóval is rendelkeznek.  6. Méret: a tájolástól függően a nyomtatott és keretezett formátumú grafikáinkat 13x18, 23x23, 50x23, 21x30, 30x40, 40x50, 50x70, valamint 60x90 centiméteres méretben tudod megrendelni. A nyomtatott (poszter) és digitális (általad nyomtatható) formátumú változatok pedig 10x15, 13x18, 23x23, 21x30, 32x32, 30x40, 40x50, 50x70, valamint 60x90 centiméteres méretben érhetőek el alapértelmezetten, de egyedi igények szerint is meg tudjuk tervezni a kiválasztott képet.


   
 7. Személyre szabás: a képek adatlapjain a "Kép személyes szabása:" mezőben van lehetőség megadni a teljes személyre- és testreszabásához szükséges adatokat (személyes üzenet, helyszín, időpont), Hangosképek esetén használd a "Fájl feltöltése" gombot, vagy küldd el e-mailben a grafikai tervezéshez szükséges fájlokat az info@emlekvilag.hu címre. 

Nem találod az elképzelésednek megfelelő képváltozatot? Más színnel, betűtípussal, stílussal szeretnél képet rendelni? Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek bármelyikén, és mi segítünk Neked megvalósítani az elképzelésed! 

Ha bármilyen kérdésed vagy kérésed merülne fel, kérjük fordulj hozzánk bizalommal, hiszen számunkra az a legfontosabb, hogy maradéktalanul elégedett legyél Te és az a személy is, akinek az Emlékvilág képet adod majd. 

Emlékből ajándék, ajándékból emlék. Ɛ>