Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csillagtérkép

Életünk meghatározó eseményeit sokféleképpen őrizhetjük, de az igazán emlékezetes pillanatok megérdemlik, hogy örökké velünk és szeretteinkkel legyenek.

Lepd meg személyre szabott, egyedi tervezésű, letisztult és minimalista stílusú csillagtérképpel azokat, akik a legfontosabbak számodra. Legyen szó bármilyen életeseményről - születésnap, évforduló, az első találkozás vagy az első csók: nálunk ami igazán lényeges, azt a szemnek láthatóvá, a fülnek hallhatóvá tudjuk tenni! Kérd Hangoskép szolgáltatással, hogy a meglepetés szó szerint szívhez szóljon az ajándékozott számára!

Rendezés:

Mit ábrázol pontosan egy csillagtérkép?

A csillagtérképek olyan térképek, melyek az égbolton látható csillagokat, valamint az egymáshoz közel látszó, fényesebb csillagok csoportjai által kirajzolt csillagképeket ábrázolják. A csillagképek írják le az égboltot évezredek óta, amiket az egyes kultúrákban eltérő, de hasonló névvel és határokkal ismernek. A Nemzeti Csillagászati Únió által elfogadott nemzetközi egyezmény szerint a görög mitológián alapuló csillagképrendszert használjuk napjainkban.

Hogyan készül egy csillagtérkép?

A csillagok és a csillagképek elhelyezkedésének pontos meghatározásához szükség van a helyszínre és az időpontra, hiszen az év 365 napján mozgásban van a Föld, és az álló, vagy csak lassan mozgó égitestek minden pillanatban máshol láthatóak. Éppen ezért egyedi és személyes egy csillagtérkép, mert ahogy nincs két egyforma csillagállás, úgy a legszebb és legfontosabb emlékeink is egyszeriek és megismételhetetlenek!

Kiknek ajánljuk a csillagtérképet?

Férfiaknak és nőknek, fiataloknak és időseknek, valamint családtagoknak és barátoknak is egyaránt különleges és személyes ajándék lehet egy csillagtérkép, amely művészetté varázsolja a közös emlékeinket!

Milyen alkalmakra ajánljuk a csillagtérképet?

Csillagtérképet szinte bármilyen emlék kapcsán tudunk készíteni, amiről eszünkbe jutnak a számunka fontos személyek, így tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra! Például:

  •  Születésnap, mert olyankor az ünnepelt különleges, akárcsak a csillagok állása születése helyén és idején.
  •  Évforduló, hogy a csillagokat is lehozzuk a párunknak.
  •  Nászajándék, amely örökké emlékeztetni fogja az ifjú párt arra, hogyan álltak felettük a csillagok életük nagy napján.
  •  Babaköszöntő, hogy őrizzék majd a baba álmait azok a csillagok, amik a születésekor ragyogtak.
  •  Különleges alkalom, legyen szó karácsonyról, Valentin-napról, barátságról, vagy bármelyik világnapról, egy csillagtérképpel még különlegesebbé tudjuk tenni az ünnepeket!

Miért válassz minket?

  •  Több, mint 200 termékváltozat: képeink széles kínálatában mindenki megtalálhatja a tökéletes ajándékot!
  •  Teljes személyre- és testreszabhatóság: célunk, hogy a megadott információk alapján egy igazán egyedi és maradandó ajándékot tudjunk együtt alkotni!
  •  Prémium minőség, hiteles adatforrás: képeink időtálló anyagokból, részletgazdag nyomdai kidolgozással, valamint hiteles adatforrásból készülnek.
  •  Személyes átvételi lehetőség Budapesten: a grafikai terv jóváhagyását követően akár 2 munkanapon belül is kézhez kaphatod megrendelésed.
  •  Bankkártyás fizetés: gyors, biztonságos és kényelmes megoldás mindenki számára, extra költség nélkül!

Célkitűzésünk, hogy képeinkkel valami egyedit és maradandót alkothassunk, örömet okozva mind az ajándékozó, mind az ajándékozott személynek!

Emlékből ajándék, ajándékból emlék.