Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Térkép

Életünk meghatározó eseményeit sokféleképpen őrizhetjük, de az igazán emlékezetes pillanatok megérdemlik, hogy örökké velünk és szeretteinkkel legyenek.

Lepd meg személyre szabott, egyedi tervezésű, letisztult és minimalista stílusú térképpel azokat, akik a legfontosabbak számodra. Legyen szó lánykérés helyszínéről, ahol elhangzott a nagybetűs IGEN, az első közös otthonotokról, vagy egy városról, amelyhez oly sok emléketek fűződik: nálunk ami igazán lényeges, azt a szemnek láthatóvá, a fülnek hallhatóvá tudjuk tenni! Kérd Hangoskép szolgáltatással, hogy a meglepetés szó szerint szívhez szóljon az ajándékozott számára!

Rendezés:

Mit ábrázol pontosan egy térkép?

Általánosságban egy térkép a földfelszín kisebb vagy nagyobb részének méretarányos, kicsinyített síkbeli ábrázolása, amely az alapvető térbeli tájékozódásban segít minket a mindennapokban. Tartalmuk szerint számos térképtípus létezik, melyeket sajátos színekkel és jelrendszerekkel különböztethetünk meg. A leggyakrabban használt térképtípusok a közigazgatási-, közúti- és várostérképek, melyek közös jellemzői, hogy a főbb autós, gyalogos és vasúti útvonalakat, a felszíni vizeket, valamint az országhatárokat ábrázolják. Ezeknek egy egyszerűsített változatát használjunk képeink tervezéséhez, amelyek monokróm színvilágaival, valamint az egyedi helyszínjelöléseivel és személyes történeteivel egy különleges térképpé változnak!

Miről készülhet térkép?

​Egyedi igények szerint a Föld bármely részéről tudunk térképmetszetet készíteni.

Kiknek ajánljuk a térképet?

Férfiaknak és nőknek, fiataloknak és időseknek, valamint családtagoknak és barátoknak is egyaránt különleges és személyes ajándék lehet egy térkép, amely művészetté varázsolja a közös emlékeket!

Milyen alkalmakra ajánljuk a térképet?

Térképet szinte bármilyen emlék kapcsán tudunk készíteni, amiről eszünkbe jutnak a számunka fontos személyek, így tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra! Például:

  • Évforduló, hogy felidézhessük párunkkal azokat a helyeket, amelyekhez kapcsolatunk meghatározó emlékei fűződnek, mint például az első találkozás, az első csók, vagy az első közös otthon.
  • Nászajándék, amely örökké emlékeztetni fogja az ifjú párt arra, hogy életük nagy napján hol mondták ki a boldogító IGENt.
  • Dekoráció, hogy még hangulatosabbá és egyedibbé varázsoljuk otthonunkat.
  • Különleges alkalom - legyen szó karácsonyról, Valentin-napról, barátságról, vagy bármelyik világnapról, egy térképpel még különlegesebbé tudjuk tenni az ünnepeket!

Miért válassz minket?

  •  Több, mint 300 termékváltozat: képeink széles kínálatában mindenki megtalálhatja a tökéletes ajándékot!
  •  Teljes személyre- és testreszabhatóság: célunk, hogy a megadott információk alapján egy igazán egyedi és maradandó ajándékot tudjunk együtt alkotni!
  •  Prémium minőség, hiteles adatforrás: képeink időtálló anyagokból, részletgazdag nyomdai kidolgozással, valamint hiteles adatforrásból készülnek.
  •  Személyes átvételi lehetőség Budapesten: a grafikai terv jóváhagyását követően akár 2 munkanapon belül is kézhez kaphatod megrendelésed.
  •  Bankkártyás fizetés: gyors, biztonságos és kényelmes megoldás mindenki számára, extra költség nélkül!

Célkitűzésünk, hogy képeinkkel valami egyedit és maradandót alkothassunk, örömet okozva mind az ajándékozó, mind az ajándékozott személynek!

Emlékből ajándék, ajándékból emlék.