Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A szó szerint szívhez szóló ajándék

Te tudod már, hogy kit mivel lepsz meg karácsonykor? Netán már el is kezdted az ajándékok beszerzését? Vagy esetleg azok táborát erősíted, akiknek még nincs ötletük, hogy mivel ajándékozzák meg a szeretteiket? Amennyiben az utóbbi csoportba tartozol, semmi pánik, mi segítünk!  smiley


A karácsony az egyik legjobban várt és egyben legszebb ünnep az évben. A készülődést sokan már hetekkel korábban elkezdik, de gyakran még ekkor is fejtörést okoz megválaszolni a nagy kérdést: kinek mit adjunk karácsonyra?

Ebben szeretnénk most segíteni Neked és a karácsonyi blogbejegyzésünkkel olyan ajándékötletet adni, amelyellyel egyrészt garantáltan örömet szerezhetsz a szeretteidnek, másfelől pedig oly módon lepheted meg őket, amivel még biztosan nem találkoztak és amire nem is számítanak. Lássuk, hogy miként lehet még különlegesebbé tenni az ajándékozás élményét.

Készen állsz? Jöhet a varázslat? 

Abban valószínűleg egyetértünk, hogy a csomagbontás a karácsony egyik legszebb pillanata. Egy olyan pillanat, amit egész évben várunk, hiszen amellett, hogy a család összegyűlik és együtt ünnepel, átadhatjuk a gondosan kiválasztott ajándékainkat és láthatjuk az örömöt azok arcán, akik a legfontosabbak a számunkra. Elárulunk egy titkot: ez még nem minden, ezt még lehet fokozni! Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy a velünk közösen készített ajándékod már a kibontás pillanata előtt is nagy valószínűséggel könnyeket csalna a szeretteid szemébe?

Tedd még különlegesebbé az ajándékozás élményét: ne csak mutasd meg, mondd is el szeretteidnek, hogy milyen sokat jelentenek számodra! Emlékvilág képeink Hangosképként™, vagyis visszahallgatható vagy nézhető személyes üzenettel is megrendelhetőek, így okostelefonon alkalmazás letöltése nélkül, csupán a képhez érintéssel felelevenedhetnek a szívhez szóló emlékek - ami akár a csomagolópapíron keresztül is működik!

És hogy mit kell tenned ahhoz, hogy Te is így ajándékozhass? Kövesd az alábbi lépéseket:

  1. Rendelj bármilyen Emlékvilág képet Hangoskép™ szolgáltatással!
  2. Miután megérkezett hozzád az elkészült kép, csomagold be!
  3. Mondd az ajándékozottnak, hogy mielőtt kibontaná az ajándékát, oldja fel okostelefonját, és tapogassa körbe vele a képet, majd egyszer csak... megszólal vagy megjelenik a képhez kért személyes üzenet hang- vagy videófelvétel formájában! Egy jól megválasztott karácsonyi ajándék az év 365 napján örömet okozhat a szeretteidnek!  heart Emlékből ajándék, ajándékból emlék.

Kellemes karácsonyi készülődést kívánunk!

Emlékvilág csapat
Molly & Dávid