Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hanghullám / Álló / Paw

Formátum
Színváltozat
Hanghullám elhelyezése:
Méret:
Keret színe:
Hangoskép*:
7.990 Ft
Menny.:db

Készíts egyedi, mancs alakú, visszahallgatható hanghullám képet bármilyen hangfelvételről! Legyen szó kiskedvencünk ugatásáról, nyávogásáról vagy dorombolásáról: nálunk ami igazán lényeges, azt a szemnek láthatóvá, a fülnek hallhatóvá tudjuk tenni!

Nem értékelt

Leírás

Mit ábrázol pontosan egy hanghullám?

A hang a fül, a hallás által érzékelt inger, ami lehet emberi beszéd, zene vagy környezetünk zajai. Megjelenítésére sokféle módszert használunk, de a legismertebb a hanghullámok függőleges vonalakkal való ábrázolása, ami minden hangforrásnál különböző, tehát egyedi!

Miről készülhet hanghullám?

 • egy telefonnal rögzített hangfelvételről, mint például kutyaugatás vagy vonyítás, macska nyávogás vagy dorombolás
 • egy videofelvétel hangsávjáról
 • egy dalrészletről
 • vagy bármilyen más hangforrásról, amihez személyes emlék kötődik (például egy csengőhang)

*Mit jelent a Hangoskép?

Ne csak mutasd meg, mondd is el az ajándékozottnak, hogy milyen sokat jelent számodra. Amennyiben a kép paramétereinél kiválasztásra kerül ez a lehetőség, úgy az elkészült nyomat hátuljára rögzítünk egy NFC matricát, melynek segítségével egy érintéssel, alkalmazás telepítése nélkül visszahallgatható vagy nézhető lesz okostelefonon személyes üzeneted, legyen az akár hang vagy videófelvétel. További információért kattints IDE

Kiknek ajánljuk a hanghullám képet?

Férfiaknak és nőknek, fiataloknak és időseknek, valamint családtagoknak és barátoknak is egyaránt különleges és személyes ajándék lehet egy hanghullám kép, amely művészetté varázsolja a kiskedvenccel töltött legszebb emlékeket!

Milyen alkalmakra ajánljuk a hanghullám képet?

Visszahallgatható hanghullám képet szinte bármilyen emlék kapcsán tudunk készíteni, amiről eszünkbe jutnak a kiskedvenccel töltött legszebb pillanatok, így tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra!

Miért válassz minket?

 •  Több, mint 300 termékváltozat: képeink széles kínálatában mindenki megtalálhatja a tökéletes ajándékot!
 •  Teljes személyre- és testreszabhatóság: célunk, hogy a megadott információk alapján egy igazán egyedi és maradandó ajándékot tudjunk együtt alkotni!
 •  Prémium minőség, hiteles adatforrás: képeink időtálló anyagokból, részletgazdag nyomdai kidolgozással, valamint hiteles adatforrásból készülnek.
 •  Személyes átvételi lehetőség Budapesten: a grafikai terv jóváhagyását követően akár 2 munkanapon belül is kézhez kaphatod megrendelésed.
 •  Bankkártyás fizetés: gyors, biztonságos és kényelmes megoldás mindenki számára, extra költség nélkül!

Célkitűzésünk, hogy képeinkkel valami egyedit és maradandót alkothassunk, örömet okozva mind az ajándékozó, mind az ajándékozott személynek!

Emlékből ajándék, ajándékból emlék.

Hangforrás, személyes üzenet megadása

Nálunk minden kép grafikai tervezése egyedi igények szerint, teljes odafigyeléssel és nagy gondoskodással készül, ezért a rendelés maximális személyre- és testreszabásához szükséges adatokat a kép adatlapján a 'Kép személyre szabása:' mezőben van lehetőség megadni:


 

Amire mindenképp szükségünk lesz a hanghullám grafika elkészítéséhez:

 • Ha egy dalról, vagy annak részletéről szeretnél hanghullám képet készíteni, csak küldd el nekünk a dal címét, valamint másodpercre pontosan az ábrázolni kívánt rész kezdeti és befejezési idejét. 
 • Ha egy személyes üzenetről vagy kutya/macska hangokról szeretnél hanghullám képet készíteni, a rendelés visszaigazoló e-mailre válaszolva csatolva küldd el részünkre az általad rögzített felvételt valamilyen hangfájlban (például wav, mp3, mp4, ogg, flac). Ezt legegyszerűbben okostelefonodon tudod megtenni, iOS-en a Hangjegyzetek, Androidon pedig bármelyik ingyenesen letölthető Hangrögzítő alkalmazással.
 • Ha egy videóról szeretnél hanghullám képet készíteni, legyen az egy film ikonikus jelenete, egy vicces YouTube/TikTok videó, egy ultrahang felvétel a baba szívverésével, vagy egy esküvői kisfilm részlete, kérjük a rendelés visszaigazoló e-mailre válaszolva vedd fel velünk a kapcsolatot, majd a videó típusától függően egyeztetünk a hangforrás előállításáról, és segítünk az elképzelésed megvalósításában! 

A hangforrás mellett még szükségünk lesz az idézetre, a dal- vagy szövegrészletre, amit a hanghullám képe fölé és/vagy alá szeretnél írni.