Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hangoskép / Álló / Minimal

Formátum
Színváltozat
Színes vagy fekete-fehér:
Felirat a képen:
Méret:
Keret színe:
Hangoskép*:
6.990 Ft
Menny.:db
Készíts egyedi, visszahallgatható vagy nézhető* hangosképet a saját fényképeddel! Legyen szó egy szívhez szóló üzenetről, egy dalról, amiről eszedbe jut valaki, vagy kisbabátok ultrahang felvételéről, ahol először hallhattátok szívverését: nálunk ami igazán lényeges, azt a szemnek láthatóvá, a fülnek hallhatóvá tudjuk tenni!
Nem értékelt

Leírás

Mit ábrázol pontosan egy hangoskép?

Első ránézésre csak egy fénykép, de egy okostelefon hozzáérintésével megelevenedik a képhez fűződő emlék visszahallgatható- vagy nézhető személyes üzenet segítségével.

Mi hallgatható vissza egy hangosképen?

 • egy telefonnal rögzített személyes üzenet
 • egy videofelvétel hangsávja
 • egy dalrészlet
 • egy ultrahangfelvétel, ahol a baba szívverése hallható
 • vagy bármilyen más hangforrás, amihez személyes emlék kötődik (például egy csengőhang)

*Hogyan hallgatható vissza a hangoskép?

A megrendelt kép hátuljára rögzítünk egy NFC matricát, melynek segítségével az okostelefont a fényképhez érintve visszahallgatható lesz az elküldött hangüzenet vagy a kiválasztott dal. További információért kattints IDE

Kiknek ajánljuk a hangosképet?

Férfiaknak és nőknek, fiataloknak és időseknek, valamint családtagoknak és barátoknak is egyaránt különleges és személyes ajándék lehet egy hangoskép, amely művészetté varázsolja a közös emlékeket!

Milyen alkalmakra ajánljuk a hangosképet?

Mivel hangosképet szinte bármilyen emlék kapcsán tudunk készíteni, amiről eszünkbe jutnak a számunka fontos személyek, tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra! Például:

 •  Születésnapahol egy közös fényképpel visszahallgatható személyes üzenet kíséretében köszönthetjük az ünnepeltet.
 •  Évfordulóhogy párunknak megpróbáljuk kifejezni a kifejezhetetlent egy számunkra fontos szóval, idézettel vagy dallal.
 •  Nászajándékamely örökké emlékeztetni fogja az ifjú párt életük nagy napjára a kimondott IGENek felvételével.
 •  Babaköszöntőamin a boldog szülők bármikor visszahallgathatják gyermekük első szívdobbanásait ultrahangfelvételük képén.
 •  Különleges alkalom, legyen szó karácsonyról, Valentin-napról, barátságról, vagy bármelyik világnapról, egy hangosképpel még különlegesebbé tudjuk tenni az ünnepeket!

Miért válassz minket?

 •  Több, mint 300 termékváltozat: képeink széles kínálatában mindenki megtalálhatja a tökéletes ajándékot!
 •  Teljes személyre- és testreszabhatóság: célunk, hogy a megadott információk alapján egy igazán egyedi és maradandó ajándékot tudjunk együtt alkotni!
 •  Prémium minőség, hiteles adatforrás: képeink időtálló anyagokból, részletgazdag nyomdai kidolgozással, valamint hiteles adatforrásból készülnek.
 •  Személyes átvételi lehetőség Budapesten: a grafikai terv jóváhagyását követően akár 2 munkanapon belül is kézhez kaphatod megrendelésed.
 •  Bankkártyás fizetés: gyors, biztonságos és kényelmes megoldás mindenki számára, extra költség nélkül!

Célkitűzésünk, hogy képeinkkel valami egyedit és maradandót alkothassunk, örömet okozva mind az ajándékozó, mind az ajándékozott személynek!

Emlékből ajándék, ajándékból emlék.

Hangforrás, fénykép és személyes üzenet megadása

Nálunk minden kép grafikai tervezése egyedi igények szerint, teljes odafigyeléssel és nagy gondoskodással készül, ezért a rendelés maximális személyre- és testreszabásához szükséges adatokat a kép adatlapján a 'Kép személyre szabása:' mezőben van lehetőség megadni:


 

Amire mindenképp szükségünk lesz a hangoskép grafika elkészítéséhez:

 • Ha egy dalról, vagy annak részletéről szeretnél hangosképet készíteni, csak küldd el nekünk a dal címét, valamint másodpercre pontosan az ábrázolni kívánt rész kezdeti és befejezési idejét. 
 • Ha egy személyes üzenetről szeretnél hanghullám képet készíteni, a rendelés visszaigazoló e-mailre válaszolva csatolva küldd el részünkre az általad rögzített hangüzenetet valamilyen hangfájlban (például wav, mp3, mp4, ogg, flac). Ezt legegyszerűbben okostelefonodon tudod megtenni, iOS-en a Hangjegyzetek, Androidon pedig bármelyik ingyenesen letölthető Hangrögzítő alkalmazással.
 • Ha egy videóról szeretnél hanghullám képet készíteni, legyen az egy film ikonikus jelenete, egy vicces YouTube/TikTok videó, egy ultrahang felvétel a baba szívverésével, vagy egy esküvői kisfilm részlete, kérjük a rendelés visszaigazoló e-mailre válaszolva vedd fel velünk a kapcsolatot, majd a videó típusától függően egyeztetünk a hangforrás előállításáról, és segítünk az elképzelésed megvalósításában! 

A hangforrás mellett még szükségünk lesz egy nagy felbontású fényképre, amelyet hangosképpé szeretnél varázsolni! Ezt a hangfelvétellel együtt az info@emlekvilag.hu címre kérjük csatolmányban elküldeni.