Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Holdfázis (dupla) / Álló

Formátum
Színváltozat
Méret:
Keret színe:
Hangoskép*:
7.990 Ft
Menny.:db
Készíts személyre szabott, dupla Holdfázis képet, amely megmutatja a holdállásokat meghatározott helyszíneken és napokon! Legyen szó bármilyen életeseményről - születésnap, évforduló, az első találkozás vagy az első csók: nálunk ami igazán lényeges, azt a szemnek láthatóvá, a fülnek hallhatóvá tudjuk tenni!
Nem értékelt

Leírás

*Mit jelent a Hangoskép?

Ne csak mutasd meg, mondd is el az ajándékozottnak, hogy milyen sokat jelent számodra. Amennyiben a kép paramétereinél kiválasztásra kerül ez a lehetőség, úgy az elkészült nyomat hátuljára rögzítünk egy NFC matricát, melynek segítségével egy érintéssel, alkalmazás telepítése nélkül visszahallgatható vagy nézhető lesz okostelefonon személyes üzeneted, legyen az akár hang vagy videófelvétel. További információért kattints IDE.

Mit ábrázol pontosan egy Holdfázis kép?

A Holdnak nincs saját fénye, csak a Nap fényét veri vissza. A Föld körüli keringése során a megvilágítottsága állandóan változik a Nap–Föld–Hold rendszer pozícióinak változása miatt, így egy teljes szinodikus kört megtéve különböző holdfázisok láthatók. Ez a jelenség ciklikusan ismétlődik, amely átlagosan 29 nap 12 óra 44 perc alatt megy végbe. Ez idő alatt a köznyelv szerint a Hold megtelik, majd elfogy. 

A Hold erőteljes szerepet játszik az életünkben, az árapályok irányításától kezdve a fényt a sötétségbe vetésig. "Gyönyörű és elragadó látvány a Holdat szemlélni." - mondta Galilei, miközben a távcsövébe nézett. Miért is ne adnánk meg ezt az élményt azoknak, akik a legközelebb állnak hozzánk? 

Hogyan készül egy Holdfázis kép?

A Hold állásának pontos meghatározásához szükség van a helyszínre (város) és a dátumra (napra), hiszen az év 365 napján mozgásban van. Éppen ezért egyedi és személyes egy Holdfázis kép, mert ahogy nincs két egyforma csillagállás, úgy a legszebb és legfontosabb emlékeink is egyszeriek és megismételhetetlenek!

Kiknek ajánljuk a Holdfázis képet?

Férfiaknak és nőknek, fiataloknak és időseknek, valamint családtagoknak és barátoknak is egyaránt különleges és személyes ajándék lehet egy Holdfázis kép, amely művészetté varázsolja a legszebb emlékeinket!

Milyen alkalmakra ajánljuk a Holdfázis képet?

Holdfázis képet szinte bármilyen emlék kapcsán tudunk készíteni, amiről eszünkbe jutnak a számunka fontos személyek, így tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra! Például:

 •  Születésnap, mert olyankor az ünnepelt különleges, akárcsak a holdállás születése helyén és idején.
 •  Évforduló, hogy a csillagokat is lehozzuk a párunknak.
 •  Nászajándék, amely örökké emlékeztetni fogja az ifjú párt arra, hogyan állt a Hold életük nagy napján.
 •  Babaköszöntő, hogy őrizze majd a baba álmait a Hold úgy, ahogy a születésekor állt.
 •  Különleges alkalom, legyen szó karácsonyról, Valentin-napról, barátságról, vagy bármelyik világnapról, egy Holdfázis képpel még különlegesebbé tudjuk tenni az ünnepeket!

Miért válassz minket?

 •  Több, mint 300 termékváltozat: képeink széles kínálatában mindenki megtalálhatja a tökéletes ajándékot!
 •  Teljes személyre- és testreszabhatóság: célunk, hogy a megadott információk alapján egy igazán egyedi és maradandó ajándékot tudjunk együtt alkotni!
 •  Prémium minőség, hiteles adatforrás: képeink időtálló anyagokból, részletgazdag nyomdai kidolgozással, valamint hiteles adatforrásból készülnek.
 •  Személyes átvételi lehetőség Budapesten: a grafikai terv jóváhagyását követően akár 2 munkanapon belül is kézhez kaphatod megrendelésed.
 •  Bankkártyás fizetés: gyors, biztonságos és kényelmes megoldás mindenki számára, extra költség nélkül!

Célkitűzésünk, hogy képeinkkel valami egyedit és maradandót alkothassunk, örömet okozva mind az ajándékozó, mind az ajándékozott személynek!

Emlékből ajándék, ajándékból emlék

Helyszín, dátum, személyes üzenet megadása

Nálunk minden kép grafikai tervezése egyedi igények szerint, teljes odafigyeléssel és nagy gondoskodással készül, ezért a rendelés maximális személyre- és testreszabásához szükséges adatokat a kép adatlapján a 'Kép személyre szabása:' mezőben van lehetőség megadni:


 

Amire mindenképp szükségünk lesz a Holdfázis grafika elkészítéséhez:

 • pontos helyszín (város)
 • időpont (napra pontosan)
 • személyes üzenet, kívánt felirat(ok)