Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tipográfia / Idővonal / Fekvő

Formátum
Nyomtatott és keretezett
Színváltozat
Ikonok színe:
Méret:
Keret színe:
Hangoskép*:
5.990 Ft
Menny.:db

Készíts egyedi idővonalas képet, amely megmutatja az élet legfontosabb állomásait időrendi sorrendben évszámokkal, ikonokkal és rövid leírásokkal!

További részletekért görgess le a Leírás szekcióhoz.

Nem értékelt

Leírás

*Mit jelent a Hangoskép?

Ne csak mutasd meg, mondd is el az ajándékozottnak, hogy milyen sokat jelent számodra. Amennyiben a kép paramétereinél kiválasztásra kerül ez a lehetőség, úgy az elkészült nyomat hátuljára rögzítünk egy NFC matricát, melynek segítségével egy érintéssel, alkalmazás telepítése nélkül visszahallgatható vagy nézhető lesz okostelefonon személyes üzeneted, legyen az akár hang vagy videófelvétel. További információért kattints IDE.

Mit ábrázol pontosan egy idővonalas kép?

Életünk legfontosabb állomásait időrendi sorrendben ikonokkal, évszámokkal és rövid leírásokkal. 

Kiknek ajánljuk az idővonalas képet?

Férfiaknak és nőknek, fiataloknak és időseknek, valamint családtagoknak és barátoknak is egyaránt különleges és személyes ajándék lehet egy idővonalas kép, amely művészetté varázsolja az élet legfőbb eseményeit!

Milyen alkalmakra ajánljuk az idővonalas képet?

Mivel idővonalas képet szinte bármilyen emlék kapcsán tudunk készíteni, amiről eszünkbe jutnak a számunka legfontosabb személyek és életesemények, tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra! Például:

 •  Születésnapahol egy idővonalon megjelölt életeseményekkel köszönthetjük az ünnepeltet.
 •  Évfordulóhogy párunknak megmutassuk, mennyi csodás emlék határozta meg közös életünket.
 •  Nászajándékamely örökké emlékeztetni fogja az ifjú párt életük azon állomásaira, amelyek a házasságig vezető úton megalapozták boldog, közös jövőjüket.
 •  Különleges alkalom, legyen szó karácsonyról, Valentin-napról, barátságról, vagy bármelyik világnapról, egy idővonalas képpel még különlegesebbé tudjuk tenni az ünnepeket!

Miért válassz minket?

 •  Több, mint 300 termékváltozat: képeink széles kínálatában mindenki megtalálhatja a tökéletes ajándékot!
 •  Teljes személyre- és testreszabhatóság: célunk, hogy a megadott információk alapján egy igazán egyedi és maradandó ajándékot tudjunk együtt alkotni!
 •  Prémium minőség, hiteles adatforrás: képeink időtálló anyagokból, részletgazdag nyomdai kidolgozással, valamint hiteles adatforrásból készülnek.
 •  Személyes átvételi lehetőség Budapesten: a grafikai terv jóváhagyását követően akár 2 munkanapon belül is kézhez kaphatod megrendelésed.
 •  Bankkártyás fizetés: gyors, biztonságos és kényelmes megoldás mindenki számára, extra költség nélkül!

Célkitűzésünk, hogy képeinkkel valami egyedit és maradandót alkothassunk, örömet okozva mind az ajándékozó, mind az ajándékozott személynek!

Emlékből ajándék, ajándékból emlék.

Nevek, ikonok, évszámok és rövid leírások megadása

Nálunk minden kép grafikai tervezése egyedi igények szerint, teljes odafigyeléssel és nagy gondoskodással készül, ezért a rendelés maximális személyre- és testreszabásához szükséges adatokat a kép adatlapján a 'Kép személyre szabása:' mezőben van lehetőség megadni:Amire mindenképp szükségünk lesz az idővonal grafika elkészítéséhez:

 • név vagy nevek
 • felirat (alapértelmezetten "A mi történetünk")
 • életesemények, az azokhoz tartozó évszámok és rövid leírások
 • különleges kérések esetén további részletek (például további személyes üzenet a képen, más ikonok, stb.)